top of page

REVIEWS

IK MOCHT DEZE REVIEWS ONTVANGEN OP ETSY.

 

20220603_145137.jpg

​​"Hele mooie kaarten, dat wordt een feestje om te versturen. Met liefde gemaakt en verpakt, dat zie je aan alles! Ook is er erg mooi en stevig papier gebruikt. De kleuren zijn prachtig. Ik ga hier zeker vaker bestellen!"

 

Prachtige kaarten om te verzenden en echte cadeautjes om te ontvangen! Mooi verzorgde pakketjes, met veel aandacht en liefde gemaakt!”​

"Studio Sonate maakt prachtige, sfeervolle en bijzondere kaarten. Verzendtijd is razendsnel en de kaarten zijn mooi verpakt. Ik ben fan!"​

"Beautifully made cards. They were sent quickly and parcelled up in colourful packaging. I loved them so much that I immediately ordered more when they arrived."

“Haar bloemen zijn heel luchtig en verfijnd weergegeven. Een vreugde om te ontvangen, een genot om te mogen doorgeven, als een klein geschenk.”​

"Waanzinnig mooie kaarten!! Naast de prachtige illustraties zijn de kaarten van goede kwaliteit. Had mijn bestelling de volgende dag al binnen! Heel blij mee, bedankt!"

“De inmiddels tweede aankoop! Beide keren zorgvuldig ingepakt in een stevige enveloppe en vlot binnen. In de eerste bestelling frisse bloemen en nu de bladserie. Wat een feestje weer. Dit keer een cadeautje voor mijzelf; Ga ze alle vijf in een lijstje zetten!´

“Wat een prachtige kaarten en wat een fijne service. Ik raad dit 100% aan!”

"Gewoon prachtig!"

"Beautiful quality & the recipients loved them!"

"Ik heb nu 2 setjes met verschillende kerstkaarten gekocht. Toen ze binnenkwamen, vond ik ze eigenlijk te mooi om te versturen. Super mooi papier, kleuren springen eruit en alles is met zorg verpakt. De ontwerpen zelf zijn echt heel mooi. Het spreekt aan! Ik ga hier zeer zeker meer kaartjes kopen."

"Een aantal weken geleden al de Noorderlichtkaart besteld. Daar was ik meteen verliefd op. Vandaar dat ik ook een aantal van deze kaarten op voorraad wilde hebben. De kaarten zijn van goede kwaliteit en ik zal ze met veel plezier gaan verzenden :)"

"Prachtige kaart. Mooie kwaliteit en snel verzonden!"

"Deze prachtige kaarten van Studio Sonate werden binnen no-time verstuurd. De prachtige kleuren van beide kerstkaarten zagen er zo geweldig uit dat het mij heeft doen beslissen er een flink aantal te kopen, zodat ik hier al mijn familie en vrienden ook mee kan verblijden. Een klein kunstwerkje om in huis te hebben!"

bottom of page