top of page
IMG-20190703-WA0017.jpg

Studio Sonate is als een zolderkamer, een atelier, een zonnig tuinhuisje, een tent van dekens op een regenachtige dag. Waar de wereld precies zo kan zijn, zoals ik hem graag zou willen zien. "

WELKOM!

Leuk dat je terecht bent gekomen bij Studio Sonate. Mijn naam is Cathalijne.

Op de één of andere manier, welke weg ik ook in sla, ik kom altijd weer uit bij het water. Hoe kan het ook anders; opgroeiend in Zeeland. De golvende zee, een kabbelend beekje, druppels ochtenddauw op bladeren, een woeste waterval of het geluid van de regen op het raam; het water maakt me kalm. En dat is fijn, want in mijn hoofd is het vaak vloed, zelden eb. 

Niet zo verwonderlijk dat ik verliefd werd op schilderen met aquarel. Dat gebeurde in 2020, toen alles ineens tot stilstand kwam. Het jaar waarin de wereld plotseling veranderde, we van de één op de andere dag thuis zaten en mensen om ons heen moesten missen. Vanuit mijn appartementje zocht ik verbinding met die wereld die ineens zo ver weg leek. Het liefst op een creatieve manier, want het spelen in het theater -wat ik normaalgesproken deed- kon ineens even niet meer. Ik bestelde een aquarelsetje, begon met schilderen en stuurde vrienden, familie en soms zelfs onbekenden een kaartje. Gewoon zomaar, of als een hart onder de riem in rare tijden.

 

En dat liep een beetje uit de hand...

 

Drie maanden, ruim vierhonderd verstuurde kaartjes en een aquarelcursus later, besloot ik het serieuzer aan te pakken en werd in juni 2020 Studio Sonate geboren. Een beetje mijn achternaam en een vleugje muziek!

Studio Sonate is als een zolderkamer, een atelier, een zonnig tuinhuisje, een tent van dekens op een regenachtige dag. Waar de wereld precies zo kan zijn, zoals ik hem graag zou willen zien. Vol muziek, inspiratie, schoonheid, hoop, vrolijkheid, rust, troost, verbinding en wat humor. Waar je welkom kan zijn en je thuis kan voelen.

 

Ik weet nog niet wat ik allemaal onder de naam Studio Sonate wil gaan creëren. Alles kan, dat is zo fijn!

Maar het ontstond uit de wens om te verbinden; het eerste wat ik daarom onder deze naam uitbreng zijn wenskaarten. Mijn liefde voor water, bloemen, planten, dieren en mijn passie voor papieren post komen samen in deze lijn kaarten. Je vindt ze in de webshop!

Ook schilder ik heel graag iets speciaal voor jou! Mocht je dus op zoek zijn naar een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders, mail me dan je wensen. Op deze pagina kun je zien welke illustraties ik al eerder in opdracht maakte.

Veel plezier met rondkijken in de studio! En stuur me vooral een berichtje, mocht je vragen hebben.

Liefs!

bottom of page